Bejelentés


Mit rejt kézírásod?


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A grafológia folyamatosan fejlődő emberismereti tudomány. A kézírás elemzésével képes következtetni a kézírást létrehozó egyén pszichikumára. A kézírás megmutatja a személyiség azon vonásait, amelyek a viselkedést meghatározzák. Feltárható az író személy én-képe, pszichés közérzete, értelmi képességei, szociális viselkedés jellegzetességei, az érzelmek működése és következtetni lehet arra, hogyan végzi a munkáját. Mindehhez nincs szükség a vizsgált személy jelenlétére, a vizsgálatban való közreműködésére, csupán egy meghatározott írásmennyiségre.


Milyen vezető lesz belőle? Hogyan tud megbirkózni a munkafeladatokkal? Milyen pályára lépjen? Miért sikertelenek az emberi kapcsolatai, esetleg partnerkapcsolata? Miért nem tud kijönni egymással két ember? Miért érzi magát rosszul a világban? Az írás alapján választ kaphatunk az író egyén tulajdonságainak megismerésével ezekre a kérdésekre. Jól alkalmazható módszer a grafológia a pályaorientációban, személyügyben a pályaalkalmasság, munkaalkalmasság megállapításában, az életvezetési, partnerkapcsolati, és pedagógiai problémák okainak feltárásában.


A hoplap célja, hogy az érdeklődők számára néhány érdekességen keresztül betekintést nyújtson az íréselemzés vilgába.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!